Ultima Ora

21:50 Nu-l vrea pe Tăriceanu în PNL. Rareş Bogdan ameninţă cu DEMISIA

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a ameninţat că va demisiona din partid dacă liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va reveni în rândurile PNL.

“Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Cea mai mare boală a ultimilor 30 de ani din România la care trebuie să-i punem capăt este traseismul politic”, a spus Rareş Bogdan.

“Faptul că stăm astăzi în aceeaşi barcă înseamnă deja prea multe pentru mine şi pentru liberali. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant după ce, anul trecut, era făcut în toate felurile de Tăriceanu, dar asta nu înseamnă că ne pupăm pe gură şi mergem în faţa stării civile. Grupul ALDE ne-a ajutat să investim guvernul, participă la guvernare, dar este suficient. Nu înseamnă că trebuie să ne şi iubim. Ne respectăm, dar fiecare să stea în casa lui”, a mai spus Rareş Bogdan într-un interviu la Bruxelles.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here