Ultima Ora

21:41 Romanescu, atac la Florescu pe tema Pandurii

Primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, atac la contracandidatului de la PSD, Ciprian Florescu, vineri seară, pe pagina de socializare. Romanescu îi numeşte pe liderii PSD “groparii sportului târgujian” care “au tupeul să ceară voturi promițând echipe în prima ligă”.

Disputa are legătură cu Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, după ce, joi, în Consiliul Local Târgu-Jiu, a fost votată propunerea primarului Marcel Romanescu de amânare a plăţii chiriei pentru folosirea stadionului. Social-democraţii au propus ca Pandurii Lignitul să fie scutit de plata chiriei, în anul competiţional 2020-2021, dar Romanescu a declarat că amendamentul ar fi ilegal.

În plină campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, atât reprezentanţii PSD cât şi cei ai PNL vorbesc despre salvarea clubului fanion al judeţului, intrat în insolvenţă în toamna anului 2016, după ce membrii asociaţi au refuzat să mai asigure finanţare. Clubul i-a dat în judecată pentru recuperarea contribuţiilor din trecut, fiind aşteptată o decizie a instanţei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here