Ultima Ora

21:40 INCREDIBIL! Bărbat din Țicleni, ACHITAT după ce a stat 7 luni în închisoare pentru CRIMĂ

Un bărbat de 61 de ani, din oraşul Ţicleni, care a stat 7 luni în închisoare, a fost achitat, marţi, de Tribunalul Gorj. Ion Vrînceanu a fost acuzat de omor, după ce şi-a găsit iubita moartă în pat. „E aceeaşi situaţie cu Ţundrea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, consilierul local Constantin Brănescu.

Pensionarul din Ţicleni a stat 7 luni după gratii, după ce, în luna decembrie 2018, şi-a găsit concubina moartă în pat. Vrînceanu a devenit principalul suspect întrucât femeia de 60 de ani, care consumase băuturi alcoolice, avea lovituri la cap. În urma cercetărilor, în luna mai 2019, procurorii au decis ca bărbatul să fie trimis în judecată pentru omor. Tribunalul Gorj, a dispus, însă, marţi, achitarea. Decizia nu este definitivă.

„Achită pe inculpatul Vrînceanu Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Constată că inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv în cauză de la data de 22.12.2018 până la 04.07.2019. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare” au decis, marţi, judecătorii Tribunalului Gorj.

În timpul procesului, în luna iulie a anului trecut, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis ca pensionarul să fie pus sub control judiciar. Constantin Brănescu, consilier local PNL, susţine că Ioan Vrînceanu a spus de la început că este nevinovat.

„A spus din prima că omul este nevinovat. Ei trăiau în concubinaj de ani de zile, ea era căsătorită, consuma alcool. Cu câteva zile înainte, căzuse acasă, s-a lovit la cap. Au băut acolo şi a găsit-o moartă, iar poliţia l-a arestat că el ar fi omorât-o. A găsit-o pe scară căzută şi a luat-o şi a pus-o în pat, din câte am înţeles. Pur şi simplu un nevinovat, doar că s-a întâmplat să o găsească moartă în pat lângă el. Omul acesta a stat nevinovat în puşcărie şapte luni. Mi se pare o tâmpenie să trimiţi un om nevinovat în puşcărie, pentru ceva ce nu a făcut!”, a declarat Brănescu.

Consilierul local cere ca anchetatorii care au decis trimiterea în judecată şi arestarea gorjeanului să fie traşi la răspundere.

„E aceeaşi situaţie cu Ţundrea sau cu alţii care au făcut puşcărie nevinovaţi. Dacă au consumat băuturi alcoolice ziua, au zis că el este criminalul. Nu au luat în calcul că ea a căzut, că a găsit-o pe scară lovită la cap. Au recunoscut şi soţul, şi copiii ei că nu cred că este el autorul crimei. Ştiau de relaţia lor”, a mai spus Brănescu, adăugând că Vrânceanu este un om care nu a jignit pe nimeni.

„Eu l-am mai dus la proces, de câteva ori, cu maşina, l-am ajutat şi cu bani, stătea stresat la toate termenele, îmi spunea că e nevinovat. El a fost un strungar foarte bun, priceput” povestește Brănescu.

Femeia care a murit era căsătorită, însă soţul ei şi cei doi copii nu s-au constituit părţi civile în cauză.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here