Ultima Ora

21:40 Explozie uriaşă la o staţie GPL. Ministerul Sănătăţii: Un mort şi şapte răniţi 

O explozie a avut loc, sâmbătă, la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. La fața locului au fost trimise un elicopter SMURD și zeci de ambulanțe, iar pompierii încearcă să stingă flăcările. A avut loc şi o a doua explozie, în urma căreia cinci pompieri au fost răniți.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, explozia care a avut loc la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, a produs rănirea mai multor persoane. Au intervenit echipaje ale Serviciilor de Ambulanţă Bucureşti Ilfov şi Dâmboviţa şi SMURD, care au acordat asistenţă medicală de urgenţă şi au transportat victimele la spitale de urgenţă din Capitală: Floreasca, Universitar şi Bagdasar Arseni.

”Din informaţiile pe care le avem până în prezent, s-au înregistrat 7 răniţi (4 dintre aceştia sunt intubaţi) şi un deces. Cifrele sunt provizorii şi le vom actualiza pe măsură ce apar noi informaţii”, a transmis, sâmbătă seară, Ministerul Sănătăţii.

Societatea din Crevedia unde a avut loc explozia avea activitatea suspendată de ISU și funcționa ca parcare pentru cisterne.

Comment here