Ultima Ora

21:35 Incendiu puternic în spatele unui depozit din Târgu-Jiu

Puternic incendiu de vegetaţie, marţi seară, în Târgu-Jiu, pe strada Măceşului, în spatele depozitului de materiale de construcţii Max. Fumul s-a resimţit în mare parte din oraş.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se extinsese la o anexă, cu posibilitate de propagare atât la depozit cât şi la casele din apropiere. În cele din urmă, a fost localizat. Nu s-a extins la depozit, însă s-a extins la două anexe şi la o casă, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

„Iniţial, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un incendiu de vegetaţie izbucnit pe strada Măceşului, din municipiul Târgu-Jiu. După primul apel, au mai urmat alte apeluri, care semnalau un incendiu izbucnit la un depozit de materiale de construcţii sau la mai multe case. La faţa locului am dislocat 5 autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul instituţiei noastre, echipajele de intervenţie constatând că incendiul se manifesta la vegetaţia din imediata apropiere a depozitului de materiale de construcţii şi se propagase la două anexe, în care erau depozitate mai multe materiale combustibile, şi o construcţie cu două încăperi, în care locuia un bărbat. Din fericire, nu au existat victime, iar colegii noştri au reuşit să localizeze incendiul la timp, evitând propagarea atât la depozitul de materiale de construcţie, cât şi la casele din imediata apropiere. Cauza probabilă a incendiului rămâne în curs de stabilire” a transmis ISU Gorj.

Comment here