Ultima Ora

21:33 U Craiova, PRIMUL club care înființează echipă de fotbal feminin

UPDATE: Bănia fierbe, anunţă gsp.ro! Ultrașii Craiovei au luat foc după ce au aflat că Adriana Rogojină, cea desemnată de club să se ocupe de selecția echipei feminine, susține Rapidul și a empatizat indirect în trecut cu formația lui Adrian Mititelu din Liga 3! Pasiunea pentru Rapid e atât de mare încât Adriana folosește nick name-ul „Fotbalista Rapidista”.

U Craiova a anunțat că începe selecția jucătoarelor pentru crearea echipei feminine. Astfel, formația din Bănie va fi primul club din Liga 1 care va avea o echipă feminină.

Oltenii sparg gheața și își înființează o echipă feminină U15. Acțiunea de selecție a jucătoarelor va avea loc duminică, 26 ianuarie, de la ora 15:30. Echipa „leoaicelor” va fi antrenată de Adriana Rogojină. Astfel, U Craiova va fi primul club, din Liga 1, care își formează o echipă feminină.

„Universitatea Craiova este primul club din prima ligă care demarează acţiunile de selecţie pentru echipa de fotbal feminin, astfel că din sezonul viitor vom încuraja „leoaicele”. Sub îndrumarea antrenoarei Adriana Rogojină, invităm toate persoanele doritoare în cadrul selecţiei pentru echipa de fotbal feminin Under-15 a Universităţii Craiova. Când? Duminică, 26 ianuarie 2020, ora 15:30. Unde? La stadionul „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport). Cum trebuie să mă prezint? Obligatoriu în trening complet şi cu ghete de fotbal”, a transmis clubul oltean.

Începând cu sezonul 2020-2021, toate echipele din Liga 1 vor trebui să aibă minimum 20 de jucătoare înregistrate care să evolueze în Campionatul Naţional U15 feminin. Începând cu sezonul 2021-2022, toate echipele din primul eșalon al campionatului vor trebui să înscrie o echipă de fotbal feminin care să evolueze în campionatele de senioare (Liga 1, Liga 2, Liga 3).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here