Ultima Ora

21:33 COVID-19: Trend descendent în Gorj

Nouă judeţe din ţară se află pe un trend ascendent al infectărilor cu COVID-19. Cele nouă judeţe sunt: Alba, Botoşani, Călăraşi, Dolj, Iaşi, Satu Mare, Sălaj, Teleorman şi Tulcea, arată datele raportului săptămânal al Institutului Naţional de Sănătate Publică.

În săptămâna 17-23 august, un trend descendent se înregistrează în judeţele Argeş, Braşov, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Sibiu şi Vrancea.

Totodată, în perioada menţionată, 34.2% din totalul cazurilor s-au înregistrat in Bucureşti, Prahova, Iaşi, Bihor şi Timiş, iar 30.9% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bucureşti, Bihor, Argeş, Buzău şi Iaşi. În 6 judeţe şi Municipiul Bucureşti se înregistrează o rată de incidenţă cumulată peste 100/100.000 locuitori, potrivit raportului INSP.

79.8% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59.7% din decese au fost la bărbaţi. De asemenea, 94.8% din toţi cei decedaţi aveau cel puţin o comorbiditate asociată. Un caz din 18 a fost înregistrat la personal medical.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here