Ultima Ora

21:32 Restaurantele, cafenele, bisericile, ÎNCHISE

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anunţat, marți seară, într-o conferință de presă, că prin ordonanță militară s-a decis închiderea mai multor activităţi.

„Se suspendă activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, activităţi organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spaţiile din interiorul sau exteriorul locaţiei. Este permisă organizarea de către aceste unităţi economice de profil a activităţii de comercializare care nu presupune rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestei scop, de tip: drive-in, room-service sau livrare la client”, a declarat ministrul de Interne.

Marcel Vela a anunțat şi că toate activitățile religioase săvârșite în biserici sunt interzise. Eventualele slujbe făcute în afara bisericilor pot fi autorizate, dar cu o prezentă de maximum 100 de persoane.

”Se suspendă toate activitățile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire personală în spații închise. Se interzice organiaarea oricărui eveniment cu peste 100 de persoane în spații deschise. Organizatorii evenimentelor organizate în spații deschise, ce presupun participarea a maximum 100 de persoane, sunt obligați să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți”, a spus ministrul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here