Stirile ZileiTârgu-Jiu

Fiul unui şef din Finanţe, cercetat. A bătut doi tineri, în stradă

Gheorghe Pîrvulescu, fiul lui Dumitru Telu Pîrvulescu, director general în cadrul Ministerului Finanțelor, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, după ce un tânăr și iubita lui au fost bătuți, duminică seara, în plină stradă, la câteva sute de metri de sediul IPJ Gorj, după ce au fost urmăriți în trafic, iar agresorul a spart geamurile autoturismului în care se aflau.

Conform gorjonline.ro, cei doi tineri din Târgu-Jiu au trăit un coșmar, duminică noaptea, după ce au fost bătuți, în stradă, în fața Sălii Sporturilor, de Gheorghe Pîrvulescu, fiul lui Dumitru Telu Pîrvulescu, director general în cadrul Ministerului Finanțelor. Autoturismul în care se aflau aceștia, un Audi, a fost depășit de un Volkswagen Golf 6 GTI, pe Bulevardul ”C. Brâncuși”, pe linie dublă continua, chiar în apropiere de sediul IPJ Gorj. Între cei doi șoferi a avut loc un schimb de replici, iar, în sensul giratoriu de la Sala Sporturilor, Pîrvulescu i-a blocat calea celuilalt șofer, a coborât din mașină și cu o bâtă a spart geamul autoturismului Audi, l-a tras pe tânăr afară și a început să-l lovească. În ajutorul tânărului, a sărit iubita acestuia cu care se afla în mașină, însă Pîrvulescu a lovit-o și pe aceasta, iar apoi s-a urcat în mașină și a fugit.

„La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, în urma activitaților de cercetare desfăşurate, au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, ca fiind un bărbat, de 37 ani, din municipiul Târgu-Jiu.

Din cercetările efectuate, a rezultat că bărbatul, la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 20:50, în urma unui conflict spontan produs în trafic, cu doi tineri, de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasau pe Bulevardul „Constantin Brâncuși”, ar fi distrus geamul portierei din stânga față a autovehiculului cu care tinerii circulau și ar fi exercitat acte de violență asupra acestora, fără a le fi provocat leziuni traumatice, care să necesite zile de îngrijiri medicale.

În cauză, procurorul a dispus continuarea cercetărilor, în vederea stabilirii stării de fapt, în raport de împrejurările săvârșirii faptei și persoanale implicate în conflict, urmând a se dispune, ulterior, măsurile legale” a comunicat, luni seară, IPJ Gorj.

Comment here