Ultima Ora

21:28 Târgu-Jiu: Accident produs de un șofer băut, cu permisul anulat

Accident, duminică seară, pe strada Ana Ipătescu din Târgu-Jiu, produs de un şofer din municipiu aflat sub influenţa alcoolului şi cu permisul anulat. Patru persoane au fost rănite, cei doi şoferi şi doi pasageri aflaţi în maşini.

Şoferul băut, de 47 de ani, conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu, din direcția 9 Mai către strada Unirii, când a intrat în coliziune, cu un alt autoturism condus, din direcția opusă, de un bărbat, de 61 de ani, din Târgu-Jiu.

“În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto, a unui bărbat, de 48 de ani şi a unei femei, de 58 de ani, din municipiu, pasageri în cele două autovehicule. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezulatul a fost negativ în cazul conducătorului auto de 61 de ani, iar în cazul conducătorului auto de 47 de ani, a rezultat o concentratie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta figurând în bazele de date cu permisul de conducere anulat” a comunicat Poliţia Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are permisul de conducere anulat.

Comment here