Ultima Ora

21:28 Dă în judecată DSV Gorj. Ion Iordache: Este un abuz!

Ion Iordache amenință cu judecata Direcția Sanitar- Veterinară Gorj, după ce a aflat că nu va primi despăgubiri pe cei circa 1500 de porci mistreți care urmează să fie împușcați, pe fondul său de vânătoare, din cauza pestei porcine, relatează pandurul.ro.

„Reprezentanții DSV dau din umeri. Spun că nu știu ce să mai facă. Dumnealor li s-a spus că nu trebuie să dea despăgubiri. În schimb, pe delegații și pe ordinele în baza cărora vin aici, trebuie să facă o evaluare. În fiecare zi, aceeași poveste. Nu fac evaluare, că nu știu cum să facă. Este un vid și un abuz din punctul nostru de vedere. Am făcut procedură prealabilă pentru a acționa în instanță. Ne pare rău că probabil niște oameni care sunt nevinovați vor trebui să răspundă pentru ce spun șefii lor pentru că nu și-au făcut datoria, să notifice Comisia Europeană cu privire la astfel de ferme care există pe teritoriul țării. Nu au făcut negocieri cu Comisia Europeană deși legislația noastră spune foarte clar că toate animalele care sunt infestate cu acest virus trebuie să fie despăgubite. Acum nu știu ce să facă și de unde să ia banii. Acestea sunt instituțiile noastre care nu știu ce să facă, oameni incompetenți care ocupă posturi că le este bine să fie șefi”, a explicat Ion Iordache.

Afaceristul a rămas și fără trei cerbi care au murit din cauza împușcăturilor din pădure.

„Până acum, au fost uciși în jur de 900 de mistreți. Se continuă acțiunea. Atât de multe focuri au fost trase încât sunt foarte stresate animalele! Am găsit trei cerbi lopătari morți și, la prima vedere, par a fi făcut infarct, spun medicii. O să-i ducem la laborator. Sunt foarte stresate animalele”, a mai spus fostul primar din Turceni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here