Ultima Ora

21:26 Premierul Cîţu, la Căsuţa Răsturnată. Vîlceanu: Pe 27 iunie câștigăm și la Bumbești-Pițic

Premierul Florin Cîţu a fost prezent, vineri, în Gorj pentru a susţine candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar, Irina Cojocaru. Cîţu şi liderii liberali au vizitat Căsuţa Răsturnată, obiectivul turistic dat ca exemplu în această campanie electorală pentru alegerile parţiale din 27 iunie.

„Prim-ministrul Florin Cîţu a fost astăzi în Gorj, la Bumbești-Pițic, într-o locație inedită și care aduce mulți turiști în Gorj: Căsuța Răsturnată. Locația, după cum a subliniat și Florin Cîțu, exprimă foarte bine provocările pe care le-am avut, cu pandemia de coronavirus, și iată că acum începem să revenim la normalitate și să avem creștere economică. Așadar, indiferent cât de mari sunt provocările, daca ești profesionist și ai intenții bune poți să ai rezultate. Florin Cîțu a venit în Gorj să se întâlnească cu colegii noștri liberali și cu Irina Cojocaru, candidata noastră primăria Bumbești-Pițic. Am fost alături de Florin Cîțu într-un turneu în mai multe localități unde sunt alegeri și am văzut că îl încarcă întâlnirea cu „armata liberală”, cum îi place să spună. Cu Florin Cîţu ne pregătim pentru câștigarea viitoarelor alegeri, 8 ani de guvernare și promovarea oamenilor competenți care să reușească să crească calitatea vieții în comunități. Iar primarii liberali știu să facă asta. Pe 27 iunie câștigăm și la Bumbești Pițic” a transmis deputatul Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

„Astăzi este o zi importantă pentru comunitatea noastră. Am primit vizita premierului României, Florin Cîţu, și a ministrului apărării, Nicolae Ionel Ciucă. Prim-ministrul Florin Cîțu ne-a promis sprijin pentru proiectele de dezvoltare a comunei Bumbești-Pițic. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine în această perioadă. Suntem împreună pentru Bumbești-Pițic” a notat, pe Facebook, după întâlnirea cu premierul, Irina Cojocaru.

Comment here