Ultima Ora

21:24 Tânăr de 19 ani, arestat în urma unor pecheziții la traficanți de droguri

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reținut, miercuri, 24 de ore de DIICOT, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Este continuarea unor cercetări începute în iulie, când au fost mai multe percheziții în Gorj și nu numai. 

În cursul zilei miercuri tânărul a fost prezentat Tribunalului Gorj cu propuneri legale, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, transmite IPJ Gorj.

„În fapt, în perioada ianuarie-iunie 2020, pe raza județului Gorj, ar fi fost constituit un grup infracțional prin intermediul căruia ar fi fost efectuate operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. 23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Gorj și SCCO Gorj, iar 7 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Tribunalului Gorj, cu propuneri legale”, transmitea Inspectoratul Județean de Poliție Gorj în iulie.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe pungi ce conțineau materie vegetală cu miros specific, 5 cântare folosite la porționarea masei vegetale, 2 stick-uri de memorie, o râșniță de mărunțit şi 23 de terminale mobile.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalităţii organizate din Dolj, Mehedinți și Argeș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Gorj, IPJ Gorj,IJJ Gorj și IJJ Dolj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here