Ultima Ora

21:24 Luiza Melencu, în viață? Ce spune Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a declarat, la Antena3, că Luiza Melencu ar fi fost găsită de investigatorii săi. Iar Mama Luizei a recunoscut-o pe fată în clipul video prezentat.

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot! E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori.”, a spus Cumpănașu, vineri seară, la Antena 3.

DIICOT a reacționat la declaraţiile lui Alexandru Cumpănașu.

“Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu”, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here