Ultima Ora

21:23 Weber: PNL nu dorește dublarea ALOCAȚIILOR pentru copii

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, îl critică pe premierul Ludovic Orban care a afirmat că nu poate accepta dublarea alocaţiilor pentru copii. Camera Deputaților a votat, în 18 decembrie, proiectul de lege privind dublarea alocațiilor pentru copii, la 300 de lei, o propunere a PSD. La momentul votului, liberalii și-au scos cartelele din aparate. 

„Noi nu putem accepta felul acesta de legiferare (al creșterii alocațiilor – n.r). Avem patru variante posibile: fie atacarea la CCR, fie prorogarea termenului de intrare în vigoare, fie o reglementare care să prevadă, totuși, o creștere rațională a alocațiilor de copii, care repet, de la 1 ianuarie au crescut, tot în baza proiectului depus de PNL, fie mai avem o variantă, care ar cuprinde procedura de angajare a răspunderii”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

Deputatul PSD Mihai Weber scrie, pe pagina de socializare, că a luat act „cu îngrijorare” de declarațiile făcute de premierul României şi că „pentru orice guvernare, copiii ar trebui să reprezinte o prioritate”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here