Ultima Ora

21:23 Ce DECLARAŢIE vor completa părinţii. Îţi duci copilul la şcoală doar sub semnătură

Ministerul Sănătăţii a publicat ghidul cu măsuri pentru începerea şcolii. În prima zi de şcoală, trebuie completată o declaraţie prin care părintele îşi asumă faptul că nu îşi duce copilul în colectivitate, în cazul în care are simptome specifice COVID-19.

Părinţii trebuie să semneze declaraţia pe propria răspundere, cunoscând prevederile art. 292 Cod Penal cu privire la falsul în declaraţii. Condiţiile pentru a fi trimis copilul la şcoală sunt:

• Copilul nu a prezentat simptome specifice unei afecţiuni cu potential infecţios (febră, tuse, dureri de cap, dureri de gât, dificultăţi de respiraţie, diaree, vărsături, rinoree, etc);
• Copilul nu a fost diagnosticat cu COVID-19;
• Copilul nu a venit în contact cu o persoană testată pozitiv pentru această afecţiune.

În plus, părintele se angajează că nu va aduce copilul în colectivitate dacă prezintă simptome specifice unei afecţiuni cu potenţial infecţios (febră, tuse, dureri de cap, dureri de gât, dificultăţi de respiraţie, diaree, vărsături, rinoree, etc).

Părinţii trebuie să menţioneze şi că în perioada suspendării cursurilor şcolare, elevul:

• nu a avut nicio problemă de sănătate
• a avut o problemă de sănătate, motiv pentru care a necesitat consult medical. Părintele trebuie să anexeze o copie a documentelor medicale corespunzătoare (scrisoare medicală sau bilet de ieşire din spital).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here