Ultima Ora

21:22 Weber, după întâlnirea cu ministrul Muncii: Există deschidere pentru a se găsi cele mai bune soluții

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, susține că „există deschidere din partea tuturor pentru a se găsi cele mai bune soluții privind noua formă a Legii Pensiilor”.

Precizările parlamentarului social-democrat vin în contextul în care, miercuri, a avut loc o întâlnire, la București, între liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia și ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, pe tema reducerii vârstei de pensionare în minerit și energie în viitoarea lege a pensiilor.

„S-a încheiat întâlnirea cu doamna ministru Simona Bucura-Oprescu și întreaga echipă din cadrul Ministerului Muncii, împreună cu liderii sindicatelor din Complexul Energetic Oltenia, în cadrul căreia au fost discutate amendamentele propuse privind reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și preluarea celor mai avantajoase condiții din legislația existentă. Viitoarele modificări vor fi făcute prin amendamente, atunci când legea va ajunge în Parlament. Există deschidere din partea tuturor pentru a se găsi cele mai bune soluții privind noua formă a Legii Pensiilor” a transmis Mihai Weber.

Comments (1)

  1. Mineri si energeticieni

    PSD-ul a lucrat intodeauna pentru oameni!

Comment here