Ultima Ora

21:19 Orban: Am bătut PSD-ul fără drept de apel

Liderul PNL, Ludovic Orban, clamează o victorie categorică a liberalilor în cadrul alegerilor locale. Orban susține că este cel mai bun rezultat al PNL în ultimii 30 de ani.

”Le mulțumesc pentru faptul că la aceste alegeri, românii au arătat un spirit exemplar. Românii au respectat regulile, au suportat statul la rând și vreau să felicit toți românii care s-au prezentat la vot și au asigurat o prezentă foarte bună. Pentru noi, PNL este o zi istorică. PNL înregistrează o victorie clară la alegerile locale și pentru prima oară, PNL bate fără drept de apel PSD-ul! (…) Este cel mai spectaculos rezultat al PNL din ultimii 30 de ani!”, a spus Ludovic Orban.

Victoria Partidului Naţional Liberal este victoria românilor care vor dezvoltare

După victoria de la alegerile europarlamentare, după victoria de la alegerile prezidenţiale, a venit, astăzi, momentul pentru prima victorie a Partidului Naţional Liberal ȋn alegerile locale.Pentru prima dată ȋn 30 de ani, administraţia liberală, dorinţa de dezvoltare şi bunul simţ, au câştigat alegerile locale ȋn faţa PSD, ȋn faţa socialismului, ȋn faţa dependenţei asistate de stat, a stagnării economice şi a hoţiei. Victoria Partidului Naţional Liberal este victoria românilor care au ales dezvoltarea occidentală în baza modelului liberal al investițiilor masive și atragerii de fonduri europene, ȋn detrimentul stagnării, al subdezvoltării şi al redistribuirii sărăciei prin consumul unor resurse din ce în ce mai mici, varianta PSD.

Gepostet von Partidul Naţional Liberal am Sonntag, 27. September 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here