Ultima Ora

21:14 Cataramă insistă: Vreau să mă infectez voluntar cu COVID-19

Politicianul Viorel Cataramă insistă că vrea să se infecteze cu COVID-19, relatează Mediafax. După ce a declarat că psihoza statului în casă a fost o măsură greşită pentru România, Cataramă vrea să demonstreze că nu păţeşte nimic dacă se îmbolnăveşte cu coronavirus.

„Ni s-a injectat frică. De frică am renunţat foarte uşor la drepturile şi libertăţile findamentale pe care le avem prin Constituţie. Coronavirus există, va exista şi după 15 mai şi după 15 iunie”, a spus Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

Până acum a trimis solicitări de a se interna voluntar la trei spitale din Bucureşti însă, a primit doar un singur răspuns.

„E vorba de Colentina, Balş şi Babeş. Am primit un singur răspuns de la unul din cele trei spitale, negativ. Celelalte două spitale nu mi-au răspuns nimic. Înţeleg că nu există un protocol pentru astfel de solicitare. Înţeleg că se merge pe ideea că spitalele sunt unităţi care trebuie să trateze pacienţi, nu să-i îmbolnăvească. Numai că eu cred că se acţionează din frică”, a mai declarat politicianul.

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală va încerca în continuare să intre într-o colectivitate unde sunt persoane infectate cu COVID-19 pentru a se infecta. Viorel Cataramă are 65 de ani, este căsătorit şi are patru copii.

Comment here