Ultima Ora

21:08 Ovidiu Tender a părăsit Penitenciarul Târgu-Jiu

Ovidiu Tender a părăsit, marţi, Penitenciarul Târgu-Jiu, după ce a ispăşit 4 ani şi 6 luni din condamnarea de 12 ani şi 7 luni.

Judecătoria Târgu-Jiu a aprobat, săptămâna trecută, eliberarea condiţionată a omului de afaceri condamnat în 2015. Decizia nu a fost atacată de procurori.

„Admite cererea şi propunerea de liberare condiţionată privind petentul condamnat Tender Ovidiu Lucian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat Tender Ovidiu Lucian”, a decis instanţa.

Ovidiu Tender a fost condamnat, în 2015, la 12 ani şi şapte luni de închisoare în dosarul Carom, în care şi omul de afaceri Marian Iancu a primit o pedeapsă de 14 ani de închisoare. Cei doi au fost acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani, decizia fiind luată de Curtea de Apel Bucureşti. Tender şi Iancu au fost acuzaţi că au preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti şi ar fi prejudiciat-o cu 1.400 de miliarde de lei vechi, sumă stabilită la nivelul anului 2003. Înainte de 1990, Carom SA a făcut parte din Platforma Petrochimică Oneşti. Cei doi oameni de afaceri sunt acuzaţi că au drenat resursele Carom prin intermediul unui circuit financiar complex.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here