Ultima Ora

21:07 Câlnic: Urmărit de polițiști după ce a dat în radar cu 153 km/h

Un șofer de 24 de ani, din Timișoara, a rămas fără permis și s-a ales cu o amendă de 4785 de lei, după ce, duminică, a fost prins circulând, pe raza comunei Câlnic, cu viteza de 153 km/h. Tânărul a fost urmărit de polițiștii de la Rutieră circa 30 de kilometri, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor.

„La data de 28 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula pe DN67 Câlnic, din direcţia Târgu-Jiu către Motru, cu o viteză de 153 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50km/h şi a efectuat manevra de depăşire neregulamentară a unui alt autoturism. Poliţiştii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoturismului, însă acesta şi-a continuat deplasarea. Aceştia au pornit în urmărirea autovehiculului circa 30 de kilometri, reuşind oprirea acestuia cu sprijinul poliţiştilor rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Motru” a comunicat IPJ Gorj.

Conducătorul auto este un tânăr, de 24 de ani, din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4785 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea permisului pentru o perioadă de 210 zile.

Comment here