Ultima Ora

21:06 Lider PNL Gorj, poziţie importantă la Bucureşti

Robert Ciocioi, vicepreşedinte PNL Gorj, a fost numit în funcția de vicepreședinte al Autorității Competente de Reglementarea Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, printr-un ordin semnat, pe 19 august, de către premierul Ludovic Orban, informează Gorjeanul. Postul ocupat de Ciocioi e asimilat celui de subsecretar de stat.

Robert Ciocioi va ocupa funcția în următorii cinci ani, salariul lunar fiind de 14.500 de lei. De la finele anului trecut, liberalul face parte din Consiliul de Administrație al Minprest Serv SA. La începutul mandatului de primar al lui Marcel Romanescu, a făcut parte din cabinetul acestuia, timp de două luni și jumătate.

Din poziția de vicepreședinte al ACROPO, Ciocioi va trebui să coordoneze procesul de emitere a reglementărilor privind operaţiunile de petrol şi gaze offshore la Marea Neagră, în conformitate cu legislaţia naţională şi internaţională în domeniu, precum şi acţiunile de verificare a documentaţiei depuse de operatori şi proprietari, în conformitate cu cerinţele Legii nr. 165/2016, cu modificările şi completările ulterioare, să coordoneze acţiunile de inspecţii şi investigaţii efectuate de reprezentanții ACROPO și va avea contact nemijlocit cu operatorii şi proprietarii şi cu autorităţile competente din România şi din alte state membre ale Uniunii Europene, implicate în activitatea de petrol şi gaze offshore din Marea Neagră.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here