Ultima Ora

21:06 Deputatul Vîlceanu: La Guvern și în companie sunt, acum, persoane care știu ce și cum să facă bine pentru CE Oltenia

Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a reacționat la criticile aduse de liderul PSD Gorj, Mihai Weber și la declarațiile liderului sindical Manu Tomescu, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, la Digi 24, renunțarea la energia pe bază de cărbune.

”Când pesediștii vorbesc despre sfârșitul CE Oltenia o fac în cunoștință de cauză; după ce au făcut în compania de energie erau siguri că mult nu o mai poate duce. Guvernul PNL a făcut pentru CE Oltenia și energia pe cărbune, în câteva luni, ce nu a făcut PSD în ani de guvernare. Este vorba de suma de 251 de milioane de euro pe care Guvernul a acordat-o ca ajutor de salvare și, dacă astăzi mai avem CEO, îl avem pentru că această companie a fost prioritate pentru Guvernul Orban. Tot astăzi aud vorbind sindicaliști renegați de angajați care se dau interesați de ceea ce se întâmplă în companie. Ani de zile ce au făcut? Poze cu pesediști pe scările Parlamentului? CE Oltenia are niște decizii de luat și vor fi luate ținând seama de condițiile de piață și de impactul social pe care-l are în Gorj. Ceea ce vreau să se rețină este că la Guvern și în companie sunt acum persoane care știu ce și cum să facă bine pentru CE Oltenia”, a notat pe facebook Dan Vîlceanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here