Ultima Ora

21:04 Cupa României Juniori. Beşliu şi Popescu, pe primul loc

Luptării gorjeni Alxandru Beşliu şi Eduard Popescu, prestaţii de excepţie la Cupa României pentru Juniori. Ambii au câştigat locul I la categoria lor de greutate.

La Putna, în județul Suceava, au avut loc, în perioada 9-11 aprilie, întrecerile Cupei României la lupte pentru juniori. Peste 250 de sportivi s-au luptat pentru un loc pe podium.

Alexandru Beşliu, sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, a câştigat Cupa României la Juniori. Pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, Beşliu a intrat pe saltea la categoria 97 de kilograme. S-a impus, în finală, în fața lui Cătălin Irimia de la CSM Craiova.

„Nu a fost deloc ușor să obţin acest titlu, dar aşa cum am promis la plecarea către Putna, am revenit acasă cu trofeul Cupa României. Mă simt norocos că am lângă mine persoane care mă ajută în pregătirea mea sportivă, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere psihic, şi aici fac referire la antrenorii care se luptă din greu să mă pregătească pentru a-mi menţine primul locu pe podium” a declarat Beşliu.

Luptătorul gorjean Eduard Popescu a devenit noul deţinător al Cupei României de Juniori la categoria 125 de kg. Pregătit de Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, Eduard Popescu, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, a trecut de alţi cinci luptători. În finală, Eduard l-a însvins pe Marko Molnar, component al CS Phoenix Buziaş. Pentru sportivul gorjean, câştigarea Cupei României de juniori este un moment important al carierei.

„Competiția a fost una de amploare, având în vedere numărul mare de participanți, toți fiind pregătiți pentru a cuceri titlul de campion. Concurența, la categoria mea de greutate, a fost una mare, deoarece toți adversarii mei au fost motivați și ambițioși pentru a obține un loc bun în clasament. Pentru mine, acest titlu este destul de important, deoarece mă motivează să muncesc și mai mult, pentru a avea rezultate excelente în continuare” a declarat Eduard Popescu.

Comment here