Ultima Ora

21:01 Klaus Iohannis, VICTORIE DETAŞATĂ

Datele sondajului de tip exit-poll CURS-Avangarde, la ora 21.00, arată că preşedintele Klaus Iohannis s-a impus în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, în faţa Vioricăi Dăncilă, la o diferenţă foarte mare. Klaus Iohannis a obţinut, potrivit sondajului, 64,8% din voturile exprimate în ţară, iar Viorica Dăncilă 35,2%.

Conform datelor obținute de operatorii IRES, aflați la secțiile de votare la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, românii au votat în proporție de 66,5% pentru Klaus Iohannis și de 33,5% pentru Viorica Dăncilă. Sociopol anunţă 67% pentru Klaus Iohannis şi 33% pentru Viorica Dăncilă.

„Primesc această victorie cu modestie, promit că voi fi preşedintele tuturor românilor, şi al celor care m-au votat, şi al celor care nu m-au votat. După această victorie, sunt multe lucruri de reparat, mă voi implica pentru realizarea unei noi majorităţi, a partidelor democratice care vor duce România spre dezvoltare, modernizare. Voi fi un preşedinte total implicat pentru România. Este o înfrângere semnificativă pentru PSD dar este o luptă, nu am câştigat războiul. Trebuie să votăm şi la locale şi parlamentare pentru ca PSD să fie învins” a declarat Klaus Iohannis, imediat după anunţarea rezultatelor exitt-poll-urilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here