Sportive

21 de ani- media de vârstă la Pandurii Târgu-Jiu

21 de ani este media de vârstă la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Majoritatea jucătorilor provine din Divizia C sau de la juniori.

Cu toate acestea, tehnicianul Adrian Bogoi speră să reușească omogenizarea lotului și să obțină rezultate bune în acest campionat, deși, miercuri, într-o conferință de presă s-a plâns că mulți jucători sunt veniți de puțin timp și n-au parcurs pregătirea centralizată.

Sâmbătă, gorjenii întâlnesc ASU Poli Timișoara, în primul meci pe teren propriu din acest sezon.

Pandurii a suferit și două pierderi importante: Măicăneanu s-a accidentat la un meci de verificare şi are o ruptură de ligamente iar Robert Gheorghe, jucător de bază al echipei, a suferit şi el o accidentare la genunchi. La meciul de sâmbătă cu ASU Poli Timişoara, Bogoi nu se poate baza nici pe Alexandru Trancă, jucător care a fost eliminat la meciul cu Turris şi va fi suspendat. În plus, Pandurii Lignitul Târgu-Jiu este mult mai slab finanțată față de celelalte echipe din Liga a doua.

Mijlocașul Patrik Popescu a declarat că starea de spirit este bună la Pandurii Târgu-Jiu, înaintea meciului cu timișorenii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here