Ultima Ora

20:59 Accident la Cornești. Ambulanță ce transporta un pacient cu COVID, implicată

O ambulanță, ce aparține Serviciului Județean Mehedinți, a căzut de pe un pod, pe raza satului Cornești din comuna Bălești, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism. Echipajul transporta un pacient infectat cu coronavirus. În urma impactului, trei membri ai echipajului de pe ambulanță și pacientul au suferit leziuni și au fost transportați la spial.

“Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ.

În urma impactului, au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU  Târgu Jiu”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here