Ultima Ora

20:57 Halep, campioană la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca este campioană la Dubai, fiind cel de- al 20-lea trofeu pe care îl câștigă în carieră.

„A fost un meci mare, o felicit pe Elena, are mulţi ani în faţă şi poate obţine rezultate mari. Am luptat din greu, îmi place să joc aici. Acum sunt aproape moartă. Mereu este frumos în Dubai, am amintiri frumoase de aici. Mulţumesc tuturor fanilor, au fost uimitori, vă mulţumesc şi apreciez mult sprijinul vostru” a declarat Simona Halep după meci, la interviul de pe teren, în uralele fanilor.

Românca, principala favorită, a învins-o pe campioana en titre de la Bucureşti la capătul unui meci de mare luptă care a durat două ore şi 27 de minute. Singura confruntare anterioară dintre cele două a avut loc în toamna anului trecut, în optimi la Wuhan, încheindu-se cu abandonul Simonei Halep, la 5-4 pentru Rîbakina.

Pentru titlul de la Dubai, Halep va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA, iar Rîbakina va fi recompensată cu 372.200 dolari şi 305 puncte WTA. Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Doha, care are loc săptămâna viitoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here