Ultima Ora

20:56 Târgu-Jiu: Luminile de sărbători și linia de troleu, avariate de o mașină de mare tonaj

UPDATE 23:28 „Am fost alături de echipele noastre care au intervenit rapid, imediat după incidentul de la Piața Centrală, acolo unde un utilaj de mari dimensiuni a rupt cablurile de alimentare pentru troleibuze. În primul rând, anunț cetățenii că transportul în comun nu va fi afectat de incident. În al doilea rând, trebuie să felicit echipele care au intervenit și mai ales pe cei de la EDILITARA care s-au mobilizat exemplar! Chiar dacă pentru moment s-a circulat mai greu, echipajele de la Poliția Locală și Poliția Municipală au fost la datorie și au acționat în așa fel încât participanții la trafic să circule în siguranță” a comunicat primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Șoferul unei mașini de mare tonaj a agățat, vineri seara, firele de la iluminatul festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă și linia de troleu din zona Pieței Centrale din Târgu-Jiu, avariindu-le.

O autospecială de pompieri s-a deplasat la fața locului pentru a asigura măsurile de protecție în zonă. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au luat legătura cu cei ai municipalităţii, pentru remedierea avariei.

Comment here