Ultima Ora

20:51 Târgu-Jiu: Presiune scăzută și lipsa apei în mai multe cartiere. Ce spune Aparegio

SC APAREGIO GORJ SA anunță utilizatorii din municipiul Târgu-Jiu că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a debitelor mari pe sursele de apă de suprafață, se va resimți presiunea scăzută a apei în mai multe zone ale orașului. Operatorul de apă și canal își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat.

“Din cauza viiturii, sursele de alimentare cu apă de pe Valea Bîlții, Runcu și Lelești sunt închise. Se va întrerupe furnizarea apei pentru o perioadă nedeterminată în comuna Lelești: satele Lelești si Frătești și în comuna Runcu: satele Valea Mare, Bîlta, Bîltișoara, Runcu și Răchiți. Reluarea furnizării apei va fi posibilă, când apa potabilă va fi la parametrii de calitate corespunzători.

SC APAREGIO GORJ SA anunță că, din cauza precipitațiilor abundente, a viiturilor și a depășirii debitului peste cota de atenție a lacului de acumulare Clocotiș Vâja, unde este amplasată captarea pentru alimentarea cu apă a comunei Peștișani, au apărut modificări ale calității apei din punct de vedere al turbidității și culorii începând cu data de 05.01.2021. Având în vedere cele menționate, vă recomandăm să folosiți apa doar în scop menajer” se arată pe site-ul APAREGIO Gorj.

Comment here