Ultima Ora

20:50 Încă două cazuri de coronavirus la Motru

Încă două cazuri de COVID-19 au fost confirmate, sâmbătă, la Motru. Este vorba despre două femei care erau internate în spitalul din localitate. Pacientele au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Până în acest, în Motru au fost depistate 16 cazuri de infectare cu coronavirus, în principal angajate ale fabricii de tricotaje şi contacţi de-ai acestora.

“Pentru astăzi, veștile sunt și bune, și mai puțin bune:

  • Până la această oră, la Spitalul Motru, nu s-a mai prezentat nici o persoană cu simptome specifice infectării cu coronavirus;
  • Am primit rezultatele analizelor pentru patru pacienți; pentru doi pacienți rezultatul este negativ la testul COVID-19, iar pentru alți doi pacienți rezultatul este pozitiv;
  • Persoanele care au rezultat negativ la acest test, vor fi externate;
  • Cei doi pacienți, confirmați cu COVID-19, au starea generală bună și au fost transferați la Spitalul Județean din Târgu-Jiu.

Astăzi avem în Municipiul Motru un număr de 320 de persoane izolate la domiciliu.În urma monitorizării, nicio persoană nu prezintă simptome specifice îmbolnăvirii cu Covid-19″ a transmis primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, printr-o postare pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here