Ultima Ora

20:50 Aparegio îl acuză pe Romanescu de dezinformare

Conducerea operatorului de apă și canal îl acuză, într-un comunicat de presă, remis miercuri seara, de dezinformare pe primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Reacția Aparegio vine după ce edilul liberal a îndemnat asociațiile de proprietari și târgujienii să facă demersuri pentru a recupera de la operatorul de apă și canal sumele pe care le-a încasat ilegal timp de 18 luni după ce, anul trecut, a majorat tarifele. Primăria Târgu-Jiu a câștigat în acest sens, luna trecută, un proces la Curtea de Apel Craiova.

“Primarul a împânzit scările de bloc ale Municipiului cu o ”informare” pe care a publicat-o și pe pagina de Facebook a Primăriei prin care înștiințează cetățenii  că, ”potrivit deciziei nr. 2168/2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova, majorarea tarifelor practicate de SC Aparegio SA este nelegală, iar asociațiile de proprietari, persoanele fizice și juridice pot solicita societății de apă și canal returnarea sumelor încasate nelegal.” Aceasta este o încercare mârșavă de manipulare a cetățenilor, asumată de primar” a transmis conducerea Aparegio, menționând că primăria a câștigat procesul cu ADIA Gorj, nu cu operatorul regional.

Comment here