Ultima Ora

20:49 TUPEU! Şef din CNAIR, petrecere cu lăutari în plină stare de alertă

Directorul din CNAIR Florea Dascălu a sfidat complet orice regulă și a organizat o mega-petrecere cu lăutari în plină stare de alertă. Dascălu a mers să verifice lucrările de pe DN 7, apoi a încins un chef alături de drumari, oameni de afaceri dar și personaje controversate, scrie România Liberă.

Directorul din CNAIR a fost filmat de un angajat al companiei, care a postat ulterior imaginile pe Facebook. Florea Dascălu nu respectă distanțarea socială, dar are grijă de lăutari și plătește dedicații. Contactat de B1 pentru a da explicaţii, directorul CNAIR a spus că evenimentul a fost unul privat şi a închis telefonul.

Florea Dascălu a ocupat funcții de conducere în cadrul CNAIR, încă din 1996, printre altele fiind șef serviciu tehnic, director direcția de întreținere, director general adjunct și consilierul directorului general. În prezent, ocupă funcția de director al Direcției Exploatare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR. În perioada 2017-2018 a luat o pauză, fiind director de proiectare în cadrul firmei SC Infra System SRL.

Înainte de marea petrecere, directorul din cadrul CNAIR, Florea Dascălu, a participat la funerariile celui mai tânăr șef de Direcție Regională de Drumuri și Poduri, Horia Stancu, din nefericire decedat în urma unui atac vascular cerebral.

EXCLUSIV RL. Director CNAIR, petrecere cu lăutari, în stare de alertă

Directorul Direcției Exploatare Infrastructură Rutieră din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Florea Dascălu a petrecut, într-o vilă selectă, alături de mai multe persoane și acompaniați de lăutari.

Gepostet von Romania libera am Montag, 18. Mai 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here