Ultima Ora

20:46 Taximetrist, găsit spânzurat pe un teren viran din Târgu-Jiu

Un taximetrist de 41 de ani din Târgu-Jiu a fost găsit spânzurat, luni, de o salcie, pe un teren viran din Ursați. Este vorba despre Artur Bivolaru, bărbatul care, în 2016, s-a urcat pe turnul CET, la aproape 300 de metri înălțime.

„La data de 26 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită spânzurată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat cadavrul unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, găsit spânzurat cu o frânghie de un braț al unui arbore de esență salcie, pe un teren viran situat pe strada Ursați, din municipiul Târgu-Jiu.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului, iar în urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţe pe cap, trunchi sau membre. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Comment here