Ultima Ora

20:43 Dăianu, instalat la şefia PSD Târgu-Jiu. Patru organizaţii, dizolvate

Directorul societăţii Edilitara Public, Adrian Dăianu, a fost numit la conducerea PSD Târgu-Jiu, anunţă social-democraţii printr-un comunicat de presă. În plus, au fost dizolvate organizaţiile de la Prigoria, Bolboşi, Urdari şi Ioneşti ale căror primari au anunţat că vor candida din partea PNL, la alegerile de anul viitor.

„În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj, care a avut loc astăzi, 21 septembrie 2023, s-au adoptat următoarele hotărâri:

  • S-a luat act de dizolvarea organizațiilor locale PSD din localitățile Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari și numirea conducerilor interimare până la organizarea alegerilor pentru desemnarea noilor structuri de conducere.
  • În urma numirii în funcția de coordonator zonal, inclusiv pe Municipiul Târgu Jiu, a domnului senator Cristinel Rujan, domnul Adrian Dăianu a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Târgu-Jiu.

De asemenea, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a avut, în cursul acestei zile, o serie de întâlniri cu membrii celor patru organizații dizolvate, inclusiv consilierii locali, iar concluzia este una singură: niciunul dintre consilierii locali din Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari nu vor să plece din PSD spre niciun alt partid, indiferent de decizia primarilor din localitățile respective” transmite PSD Gorj.

Comments (1)

  1. Va place sau nu va place politica pute rau….a politica!!!

Comment here