Ultima Ora

20:43 Cataramă a început să aibă simptome de coronavirus

Viorel Cataramă a declarat, la Antena 3, că starea sa s-a înrăutățit după ce a îmbrățișat un bolnav cu coronavirus din Bărbulești.

Omul de afaceri a spus că a început să dezvolte simptomele specifice coronavirusului, dar că încă nu s-a testat.

„Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit. Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos” a spus Viorel Cataramă.

El a menționat că urmează să se testeze în două săptămâni, dar și că „următoarele trei, patru zile sunt decisive”.

„Nu m-am testat. Eu sunt un patriot care-și riscă viața pentru ca țara lui să nu falimenteze și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie suspendate. M-am dus acolo ca să demonstrez că nu voi păți nimic” spune afaceristul care menționează că a ales comuna din Ialomița pentru că este „focarul numărul unu al României, peste Țăndărei, peste Suceava, peste orice”.

„Stăm degeaba în casă, prăbușim România, degeaba. Acest virus va continua să existe, îl vom lua cu toții și, în proporție de 95%, nu vom avea nimic. Statul ar trebui să se ocupe doar de persoanele vulnerabile și să ne lase pe noi să muncim” a mai declarat Cataramă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here