Ultima Ora

20:42 Reducerea vârstei de pensionare. Miruță: Cineva și-a băgat coada

Proiectul de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie va fi supus, miercuri, la vot în plenul Camerei Deputaților. Dacă actul normativ va fi aprobat, angajații Complexului Energetic Oltenia se vor putea pensiona la 52 de ani.

Deputatul USR-PLUS, Radu Miruță, care a militat pentru pensionarea anticipată a minerilor este nemulțumit că PLX 75/2021 a fost introdus, inițial, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților la poziția numărul 5, însă, ulterior, a ajuns la poziția 14.

 “PLX 75/2021 a fost, vineri, introdus pe ordinea de zi a plenului de mâine(nr. azi) la poziția nr 5. Așa a și fost afișat pe website-ul oficial. Peste noapte, de dimineată cand am verificat, cineva și-a băgat coada să fie mutat pe poziția 14 pentru a nu se mai ajunge să fie discutat. Rezolvăm, mâine dimineață și această nouă problemă, însă este de observat cum nici acum când este gata să treacă acest proiect, unii care doar public au început timid de curând să spună că nu se mai împotrivesc, după ce s-au opus cât au putut cu toata ființa lor, și in al 12-lea ceas intreprind absolut tot ce pot pentru a nu-l vedea lege. Ați pierdut trenul, dragilor! Mai este puțin până acolo unde nu vă doreați să se ajungă”, a notat, pe pagina de socializare, Radu Miruță.

Comment here