Ultima Ora

20:41 După ce a înjurat jurnaliştii, Romaşcanu a fost suspendat din funcţie

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Fostul ministru al Culturii din Guvernul Tudose a fost surprins, vineri, de camerele de filmat când înjura jurnaliştii.

Presa a părăsit sala pentru declaraţiile liderilor PSD, de afară, iar purtătorul de cuvânt, Lucian Romaşcanu, s-a simţit jignit. Fără să îşi dea seama că au rămas camere pornite, Romaşcanu şi-a vărsat frustrarea.

„Să nu-l piardă pe Ciolacu. E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ţi dea nişte informaţii. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii? Ăsta este sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toţi”, a spus Romaşcanu crezând că nu-l aude decât staff-ul PSD.

Ulterior, senatorul şi-a cerut scuze şi a spus că „regretă scăparea” de limbaj.

„Azi (vineri – n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

El a adăugat că respectă presa, în contextul în care are 20 de ani de muncă în acest domeniu. Romaşcanu a mai spus despre PNL că e convins că liberalii îşi aleg cu mare grijă cuvintele în spaţiul privat.

„Repet, dacă a existat o ieşire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiştii acestei perioade.  Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur şi pe această cale pe jurnalişti de tot respectul meu. Mulţumesc pentru înţelegere! P.S. Înţeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spaţiu privat, îşi aleg cu mare grijă cuvintele…” a conchis Romaşcanu. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here