Ultima Ora

20:39 Acces INTERZIS pe stadion. Ce zice Condescu

Pandurii Târgu-Jiu nu a mai avut acces să intre în incinta stadionului municipal, după ce, de miercuri seară, în hotelul arenei au fost băgate în carantină 43 de persoane suspecte de Covid-19. Joi, alb-albaştrii au efectuat antrenamentul pe terenul sintetic.

Marin Condescu, principalul creditor al clubului, a criticat decizia autorităţilor.

”Nu cred că soluţia adoptată de autorităţi este cea mai inspirată. Sunt de acord că persoanele suspecte trebuie inventariate şi cazate, dar trebuia găsită o altă locaţie. Nu la stadion. Din acest motiv, noi am fost nevoiţi să suspendăm antrenamentele la grupele de copii şi juniori. Echipa mare s-a antrenat pe terenul sintetic de lângă stadion” a spus Condescu, joi, pentru Liga2.ro.

Campionatul Ligii 2 a fost suspendat cel puţin până la finalul lunii martie din cauza epidemiei de coronavirus care s-a răspândit cu rapiditate şi în România. Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, consideră că este o măsură care se impunea.

”E clar că, în momentul ăsta, fotbalul trece în plan secund. Lucrul cel mai important în momentul de faţă este să respectăm regulile şi să trecem peste această nenorocire. Fără sănătate nu putem face nimic. Având în vedere că la stadion au fost băgaţi oameni în carantină, nu eram bine nici psihic. Ne gândeam numai la această problemă. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste această nenorocire şi să ne întoarcem cu bine la antrenamente! Sănătatea e lucrul cel mai de preţ. Fără ea nu putem face nimic. Este o măsură care se impunea, având în vedere răspândirea virusului în viteza asta”, a spus Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here