Ultima Ora

20:37 Popescu şi Romanescu, CONTRE pe Facebook

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a reacţionat după ce primarul Marcel Romanescu a criticat modul în care au fost împărţite sumele defalcate din TVA şi impozitul pe venit. Târgu-Jiului nu i-a fost alocat niciun ban.

“Îi aduc aminte domnului primar că, în decembrie 2019, chiar Domnia Sa a declarat că nu are nevoie de bani la rectificarea bugetară, deoarece „situația economică a municipalității este una foarte bună”. De asemenea, tot domnul Romanescu declara că Primăria Târgu Jiu a încheiat anul 2019 cu „un excedent bugetar consistent”” se arată în postarea de pe Facebook a şefului de la judeţ.

Replica lui Marcel Romanescu nu a întârziat să apară, tot pe pagina de socializare. Edilul liberal face trimitere la “condițiile din spitalele din Târgu-Jiu” şi la probleme cu alimentarea cu apă a municipiului, precizând că “orașul a ajuns bătaia de joc a APAREGIO și ADIA, entități controlate de PSD și Consiliul Județean Gorj, iar consilierii județeni nu au avut nici cea mai mică reacție!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here