Ultima Ora

20:36 Acţionarii ANULEAZĂ decizia de preluare a Termocentralei Chişcani. Şedinţa AGA, pe 10 februarie

Adunarea Generală a Acţionarilor Complexului Energetic Oltenia va decide, în şedinţa din 10 februarie, asupra anulării deciziei prin care a fost preluată Termocentrala Chișcani, în anul 2013. Compania urmează să angajeze avocaţi pentru recuperarea eventualelor daune.

“Nota de informare cu privire la soluția de constatare a nulității Hotărârii AGEA nr. 34/27.09.2013 prin care s-a dispus încheierea operaţiunii de dare în plată a bunurilor întabulate în cartea funciară nr.70301 a localităţii Chişcani aflate în proprietatea debitoarei ELECTROCENTRALE GRUP SA.

Informare cu privire la efectuarea, în perioada imediat următoare, a unor demersuri de sesizare în scris a Consiliului Concurenței cu solicitarea de a urgenta notificarea Comisiei Europene conform normelor incidente în cauză.

Aprobarea suspendării ducerii la îndeplinire a Hotărării AGEA nr. 12/07.04.2015 prin care a fost aprobată declanșarea procedurii de vânzare a activelor din cadrul SE Chișcani.

Aprobarea achiziţiei unor servicii de consultanță şi evaluare privind sumele de recuperat rezultate ca o consecinţă a constatării nulităţii Hotărârii AGEA nr. S4/27.09.2013”, se arată în convocatorul pentru şedinţa AGA din 10 februarie.

Activele termocentralei pe gaze de la Brăila au fost preluate, în 2013, în contul unei datorii de 30 de milioane de lei pe care centrala, atunci în subordinea Termoelectrica, le avea către Complexul Energetic Oltenia. De atunci, centrala nu a funcționat niciodată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here