Ultima Ora

20:33 Promisiuni de campanie. Un şef de CJ propune 10.000 de lei pentru primul copil născut

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri a PSD Maramureș, președintele reales al social-democraților, Gabriel Zetea, a propus organizarea unui referendum, odată cu alegerile locale, pentru ”Renașterea Maramureșului”. Proiectul ar urma să încurajeze natalitatea în județ și să recompenseze familiile care aleg să aibă copii, cu 10.000 de lei pentru primul copil și cu reduceri de taxe și impozite după al treilea.

”Să încercăm să îi ajutăm efectiv pe tinerii județului nostru și tocmai de aceea voi propune, în perioada imediat următoare, un program care poate chiar așa se va numi: Renașterea Maramureșului. Și prin acest program, Consiliul Județean, alături de fiecare primărie din județ va propune locuitorilor un referendum județean în ziua alegerilor locale. Și vom propune ca o parte din bani să vină de la Consiliul Județean, iar o parte de la fiecare primărie locală, astfel încât fiecare cuplu de tineri ai Maramureșului, după ce se căsătoresc și fac un copil, să primească o sumă importantă de bani, pentru a putea crește acei copii. La fiecare al treilea copil, familiile ar trebui să primească o scutire pentru impozitele pe casă, pe mașină, pe teren, iar acestora trebuie să le asigurăm locuri de muncă. Dacă cei de la București nu vor susține un astfel de proiect, noi, printr-un referendum, îl vom aproba și îi vom obliga și pe cei din Parlament și pe cei din Guvernul României, indiferent de culoarea politică, să susțină un proiect prin care Maramureșul poate renaște, prin care familiile tinere ale județului primesc ajutor sau prin care cei plecați în Diaspora pot să revină acasă, pentru că au și un motiv. Pentru un astfel de proiect de suflet, dragi colegi, pot să candidez. Și dacă mă susțineți, vă mulțumesc și vă susțin și eu!”, a declarat Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord Ves.

De Zetea s-a auzit şi-n toamna anului trecut, după ce Mădălina Mezei, fosta directoare TAROM, a declarat că liderii PSD au închiriat un avion charter de la București la Baia Mare pentru a participa la nunta lui Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here