Ultima Ora

20:33 Marcel Ciolacu: PSD va veni cu un buget alternativ în parlament

Liderul Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat că formațiunea pe care o conduce va veni cu un buget alternativ, în parlament, săptămâna viitoare. Ciolacu a comentat, la România TV, că urmează un an dezastruos pentru români, dar și pentru administrațiile locale.

“Niciodată bugetul nu a întârziat atât de mult ca anul acesta” a afirmat liderul PSD, care a arătat că, dacă bugetul va fi prezentat în parlament în februarie, primăriile din țară vor avea bugetele abia în luna aprilie.

„Noi vom veni, săptămâna viitoare, cu un buget alternativ și le vor arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile. Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană. Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună. S-au împrumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani. Noi i-am întrebat și i-am chemat în parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a declarat liderul PSD.

Comment here