Ultima Ora

20:29 Portofel cu bani și carduri bancare, găsit și predat Poliției Locale

Poliția Locală Târgu-Jiu, mesaj de apreciere, pe pagina de socializare, după ce o târgujiancă a găsit un portofel cu bani, carduri și acte, într-un magazin, și l-a predat autorităților.

„Astăzi, 07 decembrie 2019, în jurul orei 13:00, la sediul instituției noastre s-a prezentat o târgujiancă pentru a preda un portmoneu găsit într-un magazin de pe strada Unirii din Târgu Jiu. Portmoneul conținea cartea de identitate a posesorului, permisul de conducere, mai multe carduri bancare, cardul de sănătate, două bilete de trimitere pentru servicii medicale, cupoane de pensii, legitimații pentru transport, precum și o sumă de bani.

În urma activităților specifice, polițiștii locali au luat legătura cu persoana care a pierdut portofelul, iar în jurul orei 13:30 aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-și recupera bunurile. Bărbatul, vădit emoţionat, a relatat că nu se aştepta să-şi recupereze portofelul cu toate actele şi banii, mulțumind în mod deosebit doamnei care l-a găsit, pentru gestul nobil. Poliția Locală Târgu Jiu apreciază și promovează permanent spiritul civic și le recomandă, totodată, tuturor cetățenilor să manifeste o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen”, au transmis oamenii legii pe facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here