Ultima Ora

20:28 PNL Gorj SUSPENDĂ acțiunile de campanie

Deputatul Dan Vîlceanu anunţă că Partidul Naţional Liberal a decis să suspende orice activitate de campanie electorală, în următoarele zile, ca urmare a tragediei de la spitalul din Piatra Neamț. Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică dimineaţă, că a luat decizia suspendării campaniei electorale.

“Ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Județean Piatra Neamț este îngrozitor și a îndoliat întreaga țară. Condoleanțe și multă putere familiilor care au suferit pierderi care nu pot fi înlocuite. Sunt profund îndurerat și mă gândesc la cei care luptă pentru a rămâne in viața și le urez însănătoșire grabnică! Am decis să suspendăm orice activitate de campanie electorală în următoarele zile. Partidul Național Liberal este alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au murit și să aline durerea familiilor lor” a notat Dan Vîlceanu, pe pagina de socializare.

Sâmbătă seară, în jurul orei 18:30, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a avut loc un incendiu care a afectat secţia de ATI unde erau internaţi, în două saloane, 17 pacienţi. În incendiu au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, care este unitate suport COVID. Medicul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, rănit în incendiu, a fost transferat, duminică, la Spitalul Militar “Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate.

Comment here