Ultima Ora

20:28 Ponta: NU votăm pentru învestirea guvernului Orban

Victor Ponta anunță că parlamentarii Pro România care vor intra, luni, în plenul Parlamentului pentru a vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban, vor fi excluși din partid.

Fostul premier a precizat că Pro România nu va vota pentru învestitură și a numit ”strânsură” parlamentarii care vor pune umărul la trecerea echipei guvernamentale a PNL. Ponta a reafirmat că Orban poate ajunge premier doar dacă îi schimbă pe cei 3 miniștri care au picat la audierile din comisii.

”Am luat decizia de a nu vota pentru învestirea acestui guvern, de a vota împotrivă. Domnul Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra doamna Dăncilă. Este vorba despre aceiași parlamentari care au anunțat că nu vor vota moțiunea de cenzură și care vor vota guvernul Orban. Sunt oameni care sprijină Guvernul. Chiar dacă își trece Guvernul cu Borza, cu Iriza, e treaba lui, e o chestiune neserioasă. Acest lucru depinde exclusiv de domnul Orban, dacă va respecta votul din comisii și vor schimba miniștrii care au căzut. Dacă respectă votul, îl respectăm și noi, dacă nu, îl ignorăm. Sunt 2-3-4 care susțin guvernul, nu poți să guvernezi cu o astfel de strânsură. Mâine poate să fie cineva din Pro România în sală, dar, dacă vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastră. Soluția e un guvern de uniune națională”, a declarat Victor Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here