Ultima Ora

20:27 Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost confirmat cu COVID-19

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anunțat, luni seară, pe Facebook, că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Este primul membru al Cabinetului Orban care a fost infectat cu coronavirus.

Popescu a scris pe Facebook că și-a făcut testul COVID-19 înainte de plecarea în Israel, unde trebuia să îl însoțească pe premierul Ludovic Orban, într-o vizită oficială. Primul test a ieșit negativ, însă, duminică, ministrul a început să aibă simptome de gripă, iar luni și-a repetat testul COVID-19, care a ieșit pozitiv. Ministrul Economiei a spus că nu are simptome grave, iar cei apropiați ”sunt în regulă”. Ministrul spune că a respectat regulile sanitare de protecție, dar că ”acest virus nu iartă”.

”Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID-19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a transmis Virgil Popescu, pe Facebook.

Comment here