Ultima Ora

20:27 Cârciumaru, după vizita ministrului Cîțu: A venit să ceară voturile minerilor pentru candidații PNL

Senatorul PSD Florin Cârciumaru a lansat o  serie de critici, pe pagina de socializare, după ce, miercuri, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a fost în vizită la Gorj, având și o întâlnire cu conducerea Complexului Energetic Oltenia și liderii sindicali.

Parlamentarul social-democrat l-a taxat și pe candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, supraveghetor al CEO, care neagă concedierile ce vor urma în compania minieră.

“Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a venit, astăzi, in Gorj, pentru a le cere votul minerilor si energeticienilor pentru candidații PNL!!! Poate prinde curaj să le explice salariaților CEO ce presupune planul de restructurare susținut atât de mult de PNL și de ce acesta este SECRET! Aflat în goana după voturi, Iulian Popescu, supraveghetor în CS al CEO şi candidat al PNL pentru președinția Consiliului Județean, neagă CONCEDIERILE care urmează, conform planului de restructurare, aprobat deja de Comisia Europeană. Mai mult, liberalii, care conduc CE Oltenia, refuză să le explice angajaților de ce restructurarea companiei energetice a fost preferată de Guvernul Orban și nu a optat pentru o variantă care să nu impună concedierea salariaților. Cu toate aceste “secrete”, PNL cere dezinvolt votul minerilor si energeticienilor pentru alegerile de duminică, promițându-le salvarea companie și mix energetic”, a notat pe Facebook, Florin Cârciumaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here