Minerit și Energie

143 de delegaţi la Congresul FNME din 10 decembrie

143 de delegaţi vor participa la Congresul Federaţiei Naţionale Mine Energie din data de 10 decembrie, ce va avea loc la Băile Olăneşti. Dumitru Pârvulescu şi Nelu Roşca se vor concura pentru funcţia de preşedinte.

„Nu avem pe ce să ne batem, funcţia nu mai este importantă. FNME nu mai este federaţia care avea 100.000 de membri, când am venit eu mai erau 6000. Nu ştiu dacă există influenţă a politicului, nu m-a sunat nimeni să îmi retrag candidatura, pentru că nu am partipriuri cu nimeni. Nu aţi văzut vreo comunicare de-a mea în sensul de a le spune colegilor să voteze cu un partid sau altul” a declarat Pârvulescu, marţi seară, la postul local de televiziune Tele3.

Întrebat dacă le poate garanta membrilor FNME siguranţa locurilor de muncă în 2020, Dumitru Pârvulescu a răspuns că da, în condiţiile în care, în baza noii legi a pensiilor urmează să plece din companie foarte muţi angajaţi.

„Anul viitor pleacă la pensie mai mulţi oameni decât au ei în programul de restructurare. Cei care lucrează în condiţii grele vor pleca. La sindicatul meu, în ultimele săptămâni, 6 colegi şi-au luat adeverinţe pe care să le ducă la Casa de Pensii” a declarat liderul FNME.

Pârvulescu a mai afirmat că, în 2020, se poate obţine ceva în plus la lefurile angajaţilor CE Oltenia dar numai „prin scandal permanent”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here