Ultima Ora

20:24 Incendiu la Băleşti. Bărbat de 40 ani, cu arsuri grave

Incendiu, duminică, la o casă din satul Ceauru al comunei Băleşti. Un bărbat, de 40 de ani, a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, după ce a intrat în imobilul în flăcări crezând că fiul său este în interior. Bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Timişoara. Soacra acestuia a suferit un atac de panică şi a ajuns la UPU Târgu-Jiu.

„La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatând că incendiul se manifesta violent la mansarda construcţiei cu posibilitate de propagare.

Din păcate, o persoană de sex masculin, în vârstă de 40 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportarea bărbatului la spital. O altă persoană de sex feminin, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică fiind preluată de echipajul SMURD şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu-Jiu.

S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea la constructiile învecinate. Din cauza arsurilor foarte grave, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la spitalul din Timișoara. Bărbatul a intrat în construcția în flăcări crezând ca fiul sau este în interior. Din păcate, a fost surprins de flacările care se manifestau violent la clădirea construită în mare parte din material lemnos” a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Comment here